PW 6065

Larese profesionale PW 6065

  Larese kompakte me nje game te gjere programesh per perdorime ne hotele, restorante, biznese te vogla, lavanderi, klube sportive etj.
  • Kapaciteti: 6,5 kg te lara ne vetem 49 min
  • Vellimi i kazanit: 59 litra
  • Shpejtesia e centrifuges: 1400 rpm
  • Lageshtira e mbetur: 49%
  • 17 programe standarte, 9 paketa per target grupe te ndryshme dhe 5 programe speciale te programueshme
  • 4 butona per nderhyrje direkte (per ruatjen e 4 programeve me te perdorshme)
  • Tregues ne ekran te temperatures, shpejtesise se centrifuges dhe kohes se mbetur
  • Mundesi spostimi ne kohe deri ne 24 ore
  • Mundesi vendosje ne kolone bashke me tharesen
  • Lidhja elektrike: 2N AC 400V, 50 Hz, 16 A
  • Dimensionet: 850 x 595 x 725 mm