PW 5082

Larese profesionale PW 5082 nga seria Octoplus.

 • Kapaciteti: 8kg rroba te lara ne vetem 54 min
 • Vellimi i kazanit: 80 litra
 • Shpejtesia e centrifuges: 1200 rpm
 • Lageshtira e mbetur: 54%
 • 7 programe standarte te larjes
 • Kontroll me buton rrotullues
 • Informacion ne ekran te temperatures, shpejtesise se centrifuges dhe kohes se mbetur.
 • Opsion per lidhjen e 4 pompave shperndarese per detergjent
 • Mundesi spostimi ne kohe deri ne 24 ore
 • Lidhja elektrike: 3N AC 400 V, 50 Hz
 • Dimensionet: 1020 x 700 x 727 mm