PW 5064 MOPSTAR

PW 5064 MOPSTAR 60

  Larese komerciale per kompanite e pastrimit dhe perdorime specifike me programe speciale per riprocesimin dhe larjen e artikujve dhe veshjeve te pastrimit.
  • Kapaciteti: 6.5 kg
  • Vellimi i kazanit: 59 lt
  • Shpejtesia e centrifuges: 1400 rpm
  • Lageshtira e mbetur: >25
  • Programi me i shkurter: 53 min (ne programin standart, me lidhje me uje te ftohte)
  • Programe speciale per artikuj pastrimi, veshje pune, sfungjere, perde & dezinfektim
  • Kontroll me buton me rrotullim
  • Informacion ne ekran per temperaturen e larjes, shpejtesine e centrifuges dhe kohen e mbetur
  • Spostim ne kohe deri ne 96 ore
  • Mundesi lidhje deri ne 6 pompa dispenseri
  • Lidhja elektrike: 2N AC 400V, 50 Hz
  • Dimensionet: 850 x 595 x 725 mm