PW 413

Pershkrim i pergjithshem
Dimensionet H/W/D [mm]: 1,352x799x1,010
Diametri i hapjes se deres [mm]: 415
Pesha neto [kg]: 276 kg
Tipi i ngrohjes:
Elektrike
Lidhja elektrike:
Tre-fazore
Produkt i certifikuar
VDE, CE,WRAS
Shkalla e mbrojtjes nga sperkatjet e ujit IP X4
Kapaciteti [kg]: 14
14 kg rroba te lara ne vetem 52 min per Cottons 60˚ dhe lidhje me uje te ngrohte 70˚
Volumi i kazanit [l]: 130
Shpejtesia e centrifuges [max. rpm]: 1,025
Faktori G 364
Lageshtira e mbetur [%]: 47%
Emetimi i zhurmave
<70 dB (A) re 20 μPa

Teknologjia e larjes
Kazan ne formen e hojeve te bletes, patente e Miele
Sistem i perparuar per marrjen e ujit te ngrohte dhe te ftohte
Kontroll automatik i peshes
Sistem i perparuar per marrjen e ujit te ngrohte dhe te ftohte
Nisje graduale e rrotullimit
Centrifuge graduale
Centrifuge e ndermjetme
Sensor balance
Sistemi i shperndarjes
4 sirtare per shperndarjen e detergjentit ne pjesen ballore
Mundesi lidhjeje me 12 pompa per shperndarjen e detergjenteve
Kazani i shkumes ne celik
I disenjuar, testuar dhe ndertuar per jetegjatesi me shume se 30000 cikle larje

Paneli i Kontrollit:
Kontrolle elektronike me ekran grafik
6 programe standarte , mundesi per percaktimin e programeve
Programe standarte te parapercaktuara
Paketa programesh speciale per hotele, restorante, spa, pastrim kimik (WetCare) etj,
Perzgjedhje e thjeshte e programeve nepermjet seleksionuesit multifunksional
6 butona per perzgjedhje te menjehershme te programeve te preferuara
Eko programi redukton koston e operimit me 46% ne programin standart Cotton 60 °C
Menu e shkruar ne 21 gjuhe te ndryshme
Parametra si temperatura e larjes, shpejtesia e centrifuges dhe madhesia e peshes mund te modifikohen
lehtesisht, para fillimit te programit