PUR 98 D

Dizajni
• Aspirator ishull 90 cm-i gjere
• Montohet midis njesive murale ose ne menyre te pavarur ne mur
• Butona me ndricim LED
Veçoritë
• 3 filtra inoksi qe nuk digjen,nderrohen dhe mund te lahen ne lavastovilje
• Ndricim me ane te llampave LED 4 x 3 Watt
• Mekanizem per moskthimin e ajrit (parandalon hyrjen e ajrit te ftohte ne kuzhine)

Categories: ,

PUR 98 D EU01.EnergylabelSpecifikimet
• Fuqia thithese: me dalje te ajrit 650 m3 / h (me tub dales150 mm)
• Fuqia thithese me qarkullim te ajrit 460 m3 / h
Niveli i zhurmës ne dB(A) re 1 pW
• Me diameter te tubit dales 150 (min-max, intensive): 47/-56/67
• Me qarkullim te ajrit (min-max, intensive): 54/-64/71
Përmasat
• L x GJ x TH: 69,0- 99,0 x 89, 8 x 70,0 cm (me dalje te ajrit)
• L x GJ x TH: 75,0 -106,0 x 89,8 x 70,0 cm (me qarkullim te ajrit)
Lidhja elektrike
• Norma totale e lidhjes •230 Vat
Ngjyra
• Inoks

• 3 opsione te nivelit te fuqise
• Opsion shtese per pune intensive
• Tregues per pastrimin e filtrit ose nderrimin e filtrit te karbonit
• Butona LED te kontrollit
• Buton i sigurise
• Stakim automatik pas 10 min pune intensive

PUR 98 D• Filter karboni qe mundeson pastrimin e ajrit nepermjet riqarkullimit(DKF 12-1)
• Set me mjete per qarkullimin e ajrit (DUW 20)
• Diameter variabel i tubit dales 150 mm (DAS 150)
• Pakete elektronike (DSM 400)