PM 1217

Komandimi
Panel komandimi me prekje
Mundesi per rregullimin e temperatures ne levizje me 1 grade
Mundesi per rregullimin e shpejtesise se rulonit
Mundesi per regjistrimin e programit te preferuar
Program pastrimi dhe pastrim me dylle
Regjistrim automatik i te gjithe parametrave per fazat e pastrimit dhe dyllezimi te pllakes
Tiparet
Veshje e rulonit me ARAMID(cope e perbere nga fibra sintetike shume te forte, shume rezistente ndaj nxehtesise
Veshje e brendshme me lesh celiku
Komandim me pedal nepermjet Miele”Flex Control”
Mbajtese Miele me vrima ne formen e hojeve te bletes per ftohjen automatike te rrobave
Pershtatje e lartesise per perdorim sa me te rehatshem
Sensor per mbrojtjen e gishterinjve
Pllaka e ngrohjes ne Alumin(Alumini krijon mundesine te arrihet temperatura e hekurosjes shpejt)
Permasat
Diametri i rulonit :250 mm
Gjatesia e rulonit: 1700 mm
Kapaciteti: 60 kg/h
Lageshtire e mbetur: 25 %
Shpejtesia e hekurosjes 1,5-4,5 m/min

Categories: ,