PM 1214

Komandimi
Panel komandimi me prekje
Mundesi per rregullimin e temperatures ne levizje me 1 grade
Mundesi per rregullimin e shpejtesise se rulonit
Mundesi per regjistrimin e programit te preferuar
Program pastrimi dhe pastrim me dylle
Regjistrim automatik i te gjithe parametrave per fazat e pastrimit dhe dyllezimi te pllakes
Tiparet
Veshje e rulonit me ARAMID(cope e perbere nga fibra sintetike shume te forte, shume rezistente ndaj nxehtesise
Veshje e brendshme me lesh celiku
Komandim me pedal nepermjer Miele”Flex Control”
Mbajtese Miele me vrima ne formen e hojeve te bletes per ftohjen automatike te rrobave
Pershtatje e lartesise nga 920 mm(ulur)ne 980 mm(ne kembe) nepermjet kembeve
Sensor per mbrojtjen e gishterinjve
Permasat
Diametri i rulonit :210 mm
Gjatesia e rulonit:1400 mm
Kapaciteti: 33 kg/h
Lageshtire e mbetur: 25 %
Shpejtesia e hekurosjes 1,5-4 m/min

Categories: ,