PG 8056

Dizajni
Hapje nga para, mund te inkasohet pa kapak ,ne figure tregohet modeli jo inkaso
Komandimi
Komandim me prekje me ekran ne 3 linja
Buton per perzgjedhjen e programit,temperaturen , kohen e mbetur
Komandimi me prekje , parametra te ndryshueshem te programit
Teknologjia e larjes
Sistem larjeje me uje te ftohte; temperatura maksimale 70°
1- sistem filtrimi i trefishte: filtra te ashper, filter me mikrofibra dhe filtra ne tubin furnizues
Programet e larjes
Shume i shkurter (55°C), i shkurter (60°C), Universal (60°C),
Higjenik (70°C), Intensiv (60°C), Gota (50°C),
Gota te birres(i ftohte), serviset (55°C), Ene plastike(60°C),
Program ECO (50°C), Rigjenerim, i ftohte, shkarkim, larje ne temperature te ulet
Permasat/pesha
Permasat e jashtme (e inkasuar) L/GJ/TH [cm]: 82-88/ 60/ 58
Pesha pa ngarkese(kg) 70
Niveli i zhurmës
< 70 dB (A) re 20 u PA
Instalimi me ujin
Me uje te ftohte ose te ngrohte ne temperature deri ne 65°C