M 6262

Dizajni
- Mikrovale inkaso me elemente grile
- Panel kontrolli ne pjesen e siperme
- Mund te integrohet ne kolone 60cm te gjere, mbi banak ose ne nje njesi 46cm te larte
Funksionet e gatimit
- 23 programe automatike
- 4 menyra perdorimi (shkrirje, gatim, ngrohje, grile)
- Programim per nxehje te menjehershme 30 / 60 / 120 sec
- Foleja e brendshme inoks qe nuk mban njolla
- Funksion Popcorn (per kokoshkat)
- 3 nivele fuqie ne memorje
- E pershtatshme per pjata me diameter deri ne 40 cm
Tiparet
- Tregues dixhital
- 7 nivele fuqie
- Kontroll nepermjet butonave dhe panelit me prekje
- Fuqia maksimale ne mikrovale 900 W
- Fuqia maksimale ne grille 1500 W
- Ndricim I brendshem LED
- Kohemates
- Sinjal akustik ne fund te programit
Aksesoret
- Kapak i mikrovales
- Element per perdorimin e griles
- Tave qelqi
- Tave"gourmet"
Dimensionet
- H x W x D : 45,5 x 59,5 x 50,0 cm
Permasat e inkasimit
- H x W x D : 45,0 – 45,2 x 56,2 – 56,8 x 55 cm
Kapaciteti
- 46 lt
Ngjyra
- Xham I zi me fileto inoks
- Mund te porositet edhe ne ngjyre te bardhe, te zeze & kafe.

Category: