KWT 6112

Dizajni
Njësia e integruar e kondicionimit të verës
me FlexiFrame Plus dhe Push2open për njohësit më të kërkuar të verës.
Magazinim i shisheve më të mëdha të verës falë FlexiFrame Plus
Dizajn i përsosur për kuzhina
Seksioni i ngrirjes pa aromë falë filtrave Active AirClean Prezantoni verën tuaj në dritën e përsosur - ndriçim LED
Mbrojtja optimale e verës përmes filtrave UV në frontin e qelqit të ngjyrosur
Opsione:
DynaCool
SoftClose
Filtri Active AirClean
Push2open
Permasa
Gjerësia e pajisjes në mm 555
Lartësia e pajisjes në mm 448
Thellësia e pajisjes në mm 559
Pesha në kg 35
Siguria
Lock function
Acoustic door alarm
Acoustic temperature alarm
Optical door alarm
Optical temperature alarm

Categories: ,