KMDA 7774 F

Tiparet e Produktit
Dizajni
E rrafshët (Bëhët njësh me bangon)
Mund te intalohet nën çdo bango të punuar siç duhet
Aspiratori:
Inoks me filtër tainless steel
Panel Kontrolli me prekje
Con@ctivity 2.0

Vatrat:

  • 2 Zona Power flex me 4 vatra induksioni dhe me identifikimin e përmasave të enës së gatimit
  • Komandim me prekje nga sensorët e kontrollit
  • Përzgjedhja e kohës së gatimit për çdo vatër Me zile
  • Stop dhe Go
  • Me funksion të mbajtjes ngrohtë

 

Klasi i energjisë: Α+</p>
Konsumi vjetor ne kWh: 31