KM 6230

Dizajni

 • Qeramike me fileto inoksi ne profil
 • Kombinohet me te gjitha furrat
Tiparet
 • 5 vatra – 8 zona gatimi me element HighLight me nxehje te menjehershme dhe nje VarioZone per gatimin me ene ovale ose drejtkendore
 • Kontroll me prekje
 • Direct control: tastjere numerike per percaktimin direct te nivelit te fuqise, 0 – 9
 • Funksion Stop&Go per nderprerjen e menjehershme te gatimit duke ruajtur nivelin me te ulet te temperatures
 • 4 kohematesa per programimin e kohes se gatimit ne deri 9 ore
 • Kohemates
 • Parametra te personalizuar (psh. Tingull kur prek sensoret e kontrollit)
 • Funksion Con@ctivity
Kontrolli
 • Tregues te nxehtesise se mbetur per cdo zone gatimi
 • Nivelet e fuqise 1 – 9
 • Mbyllje elektronike gjate punes
 • Mbyllje elektronike te sistemit
 • Kohe e shkurter e nxehjes
 • Tregues te aktivizimit te funksionit vario & ExtraSpeed
Te dhenat per cdo vater
 • Majtas lart: diametri 120/210 mm, 750/2200 W
 • Djathtas lart: diametri 180 mm, 1200W
 • Majtas poshte: diametri 145 mm, 1200W
 • Djathtas poshte: diametri 180 mm/ gjatesia 410 mm, 1800/3900 W
 • Qender 145/210/270 mm, 1200/2300/3400W ExtraSpeed zone
Siguria
 • Mbyllje elektronike gjate punes
 • Mbyllje elektronike te sistemit (per mbrojtjen e femijeve)
 • Fikje sigurie
 • Tregues te defekteve teknike
Aksesore shoqerues
 • Thike pastrimi
Dimensionet
 • W x D: 94,2 x 56,6 cm
Dimensionet e inkasimit
 • W x D: 91,6 x 50,0 cm
Lidhja elektrike
 • Fuqia e lidhjes: 10,7 kW

Categories: ,