KFNS 37432 iD

Dizajni

 • Frigorifer ngrires dhe freskues inkaso
 • Kahu i hapjes se deres i ndryshueshem
 • Mund te kombinohet si frigorifer Side by Side me nje frigorifer inkaso me te njeten permase
 • Sistem mbylljeje SoftClose
Kapaciteti
 • Totali 261 lt
 • Freskuesi: 198lt
 • Ngriresi: 63 lt
Kontrolli
 • Kontroll i sakte elektronik i temperatures me prekje TouchControl
 • Tregim dixhital i temperatures
 • Kontroll i pavarur i temperatures per ngriresin dhe freskuesin
 • 2 zona te temperatures
 • Buton “Super Cool”
 • Funksioni i kycjes
Freskuesi
 • System DYNA COOL
 • Ndricim i brendshem FlexiLight
 • 3 mbajtese xhami me fileto inoksi 2 prej te cilave ndricohen me FlexiLight
 • Opsion per caktivizimin e zones se freskuesit ne menyre te pavarur nga freskuesi
 • 1 sirtar per perimet/frutat
 • 1 mbajtese e kromuar per shishet
Pajisjet ne dere per ngriresin
 • 2 rafte ne dere me kornize inoksi qe mund te hiqen per te shfrytezuar me mire hapesiren
 • 1 sirtar per shishet
 • 1 sirtar per vezet, produktet e qumeshtit ose kavanozet
 • Aksesoret: 1 mbajtese per vezet, 1 ene per gjalpin
 • Te gjithe sirtaret ne dere perbehen nga ComfortClean dhe mund te lahen ne lavastovilje
Ngriresi
 • Sistem ngrirjeje NoFrost
 • 3 sirtare qe mund te nxirren jashte plotesisht
 • Buton “SUPER FROST”
 • Aksesoret: 2 sirtare akulli, mbajtese e akullit
Siguria
 • Alarm akustik dhe visual per ndryshimin e temperatures
 • Alarm akustik dhe visual ne dere
 • Tregues per ngriresin ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
Konsumi i energjise
 • Per 100lt: 0,627 kWh ne 24 ore
 • Vjetor: 233 kWh
Dimensionet
 • H x W x D: 177,0 x 55,9 x 54,4 cm
Zona klimatike
 • SN-T
Ngjyra e kabinetit
 • E bardhe
Klasi i eficenses se energjise Α++

Categories: ,