KFN 37682 iD

Dizajni

 • Frigorifer freskues dhe ngrires inkaso
 • Kahu I hapjes se deres I ndryshueshem
 • Mund te kombinohet si frigorifer Side by Side me nje frigofirer inkaso te te njejtes permase
 • Mbyllje e lehte e deres me sistemin SoftClose
Kapaciteti
 • Totali 242 lt
 • Freskues: 111lt
 • Zona Perfect Fresh : 68 lt
 • Ngriresi: 63 lt
Kontrolli
 • Kontroll preciz i temperatures EasySensor me kontrolle me prekje
 • Tregues dixhital i temperatures
 • Kontoll i mevetesishem i temperatures per freskuesin dhe ngriresin
 • 3 zona temperature
 • Buton “Super Cool”
 • Funksion kycjeje
Freskuesi
 • System DYNA COOL
 • Ndricim i brendshem LED me sistem FlexiLight
 • 3 mbajtese xhami me fileto inoksi, 2 prej te cilave kane FlexiLight
 • Opsion per te caktivizuar zonen e freskimit me vete nga ngriresi
Zona Perfect Fresh PRO
 • 2 sirtare me drita LED dhe sistem informacioni
Pajisjet ne dere te freskuesit
 • 2 rafte me pershtatje ne dere me kornize inoksi qe mund te levizen per te shfrytezuar me mire hapesiren
 • 1 mbajtese per shishen
 • 1sirtar per vezet, produktet e qumeshtit ose kavanozet
 • Aksesoret: 2 mbajtese per vezet
 • Te gjitha raftet ne dere perbehen nga ComfortClean dhe mund te lahen ne lavastovilje.
Ngriresi
 • Sistem ngrirjeje NoFrost
 • 3 sirtare qe mund te hiqen
 • Buton “SUPER FROST”
 • Aksesoret: 2 sirtare ngrires
Siguria
 • Alarm akustik dhe visual per ndryshimin e temperatures
 • Alarm akustik ne dere
 • Tregues per ngriresin ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
Konsumi i energjise
 • Per 100lt: 0,65 kWh ne 24 ore
 • Vjetor: 238 kWh
Dimensionet
 • H x W x D: 177,0 x 55,9 x 54,4 cm
Zona klimatike
 • SN-ST
Ngjyra e kabinetit
 • E bardhe
Klasi i eficenses se energjise Α++

Categories: ,