KFN 37452 iDE

Dizajni

 • Frigorifer freskues-ngrires inkaso
 • Kahu I hapjes se deres I ndryshueshem
 • Mund te kombinohet si frigorifer Side by Side me nje frigorifer inkaso te te njejtes permase
 • Sistem SoftClose per mbylljen e deres
Kapaciteti
 • Totali 225 lt
 • Freskues: 196 lt
 • Ngrires: 59 lt
Kontrolli
 • Kontroll i sakte elektronik i temperatures TouchControl
 • Tregues dixhital i temperatures
 • Kontroll i vecante i temperatures per freskuesin dhe ngriresin
 • 2 zona te temperatures
 • Buton per “Super Cool”
 • Funksion kycjeje
Tiparet e freskuesit
 • System DYNA COOL
 • Ndricim i brendshem FlexiLight
 • 3 rafte xhami me fileto inoksi 2 prej te cilave ndricohen me FlexiLight
 • Opsion per te caktivizuar zonen e freskuesit ne menyre te pavarur nga ngriresi
 • 1sirtar per perimet/frutat
 • 1mbajtese e kromuar per shishet
Pajisjet ne dere te freskuesit
 • rafte ne dere me pershtatje me kornize inoksi qe mund te hiqet per te shfrytezuar me mire hapesiren
 • 1 raft per shishet
 • 1 sirtar per vezet, produktet e qumeshtit ose kavanozet
 • Aksesoret: 1 mbajtese per vezet, 1 ene per gjalpin
 • Te gjithe raftet e deres perbehen nga veshje ComfortClean dhe mund te lahen ne lavastovillje
Ngriresi
 • Sistem ngrirjeje NoFrost
 • Produktor akulli me kontenier uji MyIce
 • 4 sirtare qe mund te hiqen
 • Buton “SUPER FROST”
 • Aksesore: 2 sirtare ngrires
Siguria
 • Alarm akustik dhe visual per ndryshimin e temperatures
 • Alarm akustik dhe visual ne dere
 • Tregues per ngriresin ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
Konsumi i energjise
 • Per 100lt: 0,624 kWh ne 24 ore
 • Vjetor: 228 kWh
Dimensionet
 • H x W x D: 177,0 x 55,9 x 54,4 cm
Zona klimatike
 • SN-T
Ngjyra e kabinetit
 • E bardhe
Klasi i eficenses se energjise Α++

Categories: ,