KFN 29132 edt/cs

Dizajni
• Freskues dhe ngrires ne pjesen e poshtme, joinkaso
• Pa doreza
• Krah i nderrueshem i hapjes se deres (ne te djathte/ne te majte)
• Ndricim LED ne pjesen e siperme te frekuesit
Kapaciteti
• Total 338 lt
• Zona e freskuesit 243 lt
• Zona e ngriresit 95 lt
Përmasat
• Lartesia 201,1 cm
• Gjeresia 60,0 cm
• Thellesia 65.7 cm
Ngjyra
• Inoks/cleansteel

Categories: ,

KFN 29132 edt/csKomandimi
• Regjistrim elektronik i temperatures dhe sirtar freskues me ilustrime
• Zona e freskuesit 1-9°C,
• Ngriresi -15 deri ne -26°C
• Sinjal dhe tregues ne rast te renies se temperatures
Zona klimatike
• SN-T

KFN_29132_edt-cs_freskuesiFreskuesi
• Shkrirje automatike
• DYNA COOL (ftohje dinamike)
• Buton“SuperCool”/per ftohje te shpejte
• 4 sirtare te sigurte xhami me konture inoksi
• 4 mbajtese ne dere per shishet dhe kavanozet
• 1 sirtar per perimet dhe frutat

insideNgriresi
• Sistem ngrirjeje No frost
• Buton Super Frost/ngrirje te shpejte
• 3 sirtare tranparente