KFN 28132 D ws

Dizajni
• Freskues dhe ngrires ne pjesen e poshtme, joinkaso
• Pa doreza
• Krah i nderrueshem i hapjes se deres ( ne te djathte / ne te majte )
• Ndricim LED ne pjesen e siperme te frekuesit
Kapaciteti
• Total 304 lt
• Zona e freskuesit 209 lt
• Zona e ngriresit 95 lt
Zona klimatike
• SN-T
Ngjyra
• E bardhe
Përmasat
• Lartesia 186,1 cm
• Gjeresia 60,0 cm
• Thellesia 65.7 cm

Categories: ,

KFN 28132 WSKomandimi
• Regjistrim elektronik i temperatures dhe sirtar i freskuesit me ilustrime
• Zona e freskuesit 1 deri ne 9°C,
• Zona e ngrirjes -15 deri ne -26 °C
• Sinjal dhe tregues ne rast te renies se temperatures

Freskuesi
• Shkrirje automatike
• DYNA COOL (ftohje dinamike)
• Buton“SuperCool”/per ftohje te shpejte
• 3 sirtare te sigurte xhami me konture inoksi
• 3 mbajtese ne dere per shishet dhe kavanozet
• 1 sirtar per perimet dhe frutat

insideNgriresi
• Sistem ngrirjeje me ajer/No frost
• Buton Super Frost/ngrirje te shpejte
• 3 sirtare te tejdukshem