K 37272 iD

Dizajni

 • Freskues inkaso
 • Kahu I hapjes se deres I ndryshueshem
 • Mund te kombinohet me frigoriferin Side by Side FNS 37402 i
Kapaciteti
 • Total 308 lt
 • Ftohje: 216 lt
 • Zona Perfect Fresh: 92 lt
Kontrolli
 • Kontroll i sakte elektronik per temperaturen EasyControl me butona PicTronic
 • Tregues dixhital i temperatures
 • Buton “Super Cool”
 • Funksion kycjeje
 • Alarm akustik ne dere
Tiparet
 • Sistem DYNA COOL
 • Ndricim i brendshem LED
 • 6 mbajtese xhami me fileto inoksi
Zona Perfect Fresh
 • 3sirtare me shina teleskopike
Pajisjet ne dere
 • 5 mbajtese ne dere me pershtatje me kornize inoksi qe mund te hiqen per te shfrytezuzr me mire hapesiren
 • 2 mbajtese per shishet
 • Mbajtese per vezet produkte qumeshti ose kavanoze
 • Aksesoret: 2 mbajtese per vezet
 • Te gjithe raftet ne dere perbehen nga ComfortClean dhe mund te lahen ne lavastovilje.
Konsumi i energjise
 • Per 100lt: 0,366 kWh ne 24 ore
 • Vjetor: 134 kWh
Dimensionet
 • H x W x D: 177,0 x 55,9 x 54,4 cm
Zona klimatike
 • SN-T
Ngjyra e kabinetit
 • E bardhe
Klasi i eficenses se energjise Α++

Categories: ,