HyClean K/K

Qese K/K
Per te patur rezultatet me te mira nga fshesa juaj Miele, perdorni vetem qeset origjinale Miele HyClean dhe shijoni perfitimet e nje shtepie te paster. Qeset tona jane te ndertuara me material special me 9 shtresa filtri duke mundesuar edhe thithjen e pluhurit me te imet. Eshte dizenjuar te punoje me efektivitet edhe kur eshte pothuajse plot. Ky produkt, eshte i pershtatshem per serite e meposhtme te fshesave Miele:

  • S140-S157
  • S163-S168

Category: