HyClean H

Qese H

Dizenjuar per te punuar ne harmoni me me fshesen tuaj Miele, qeset origjinale Miele HyClean ju japin performancen dhe rezultatet me te mira per nje mjedis me te paster dhe higjenik. Me perberjen speciale qeset tona parandalojne depertimin edhe te grimcave me te vogla te pluhurit. Ndertimi I brendshem eshte I tille qe pluhuri te shperndahet ne menyre te njetrajtshme duke optimizuar perdorimin e qeses. Ky produkt eshte I pershtatshme per serite e meposhtme te fshesave Miele:

  • S227-S240
  • S269-S283

Category: