H 6860 BP

Dizajni
• Mund te vendoset ne kolone ose nen banak
• Mund te kombinohet me pjanure te pavarur qeramikeelektrike/gazi ose combi set
• Panel xhami
Funksionet
• Numri i funksioneve 15 dhe 5 nivele gatimi:
• 100 programe automatike
• 20 programe perdoruesi
• Fan plus
• Grill e madhe / e vogel
• Fan grill (Grile me ventilim)
• Pjekje e ngadalte
• Pjekje automatike
• Pjekje intensive
• Pjekje poshte e lart
• Program pastrami pirolitik
• Klima plus, me injektim avulli ne kohe te kontrolluara (mund te kombinohet me Fan Plus, Conventional Heat, Auto Roast, Intensive bake).
• Aplikime speciale ( Shkrirje , Tharje , Ngrohje , Ngrohje pjatash , Ngritje brumi , Pizza , Gatim ne temperature te ulet, Antikalkare, program Sabbat )
Karakteristikat
• Ekran M-touch me perkthim ne shume gjuhe
• Kontroll me prekje
• Ndricim halogjen
• Sistem temperaturash te rekomanduara
• Ndryshim te temperaturave te rekomanduara
• Indikator temperature
• Sinjal akustik
• Perdorim i nxehtesise se mbetur
• Fikje automatike me hapjen e deres
• Funksion Krokant
• Filter per ererat
• Konfigurime te programueshme
• Termometer ushqimi pa kabell (wireless)
Kontrollet kohore
• Ore & kohemates dixhital
• Programim i kohes se pjekjes
• Fikje automatike
• 200 ore bateri back-up ne rast nderprerje energjie
Pastrimi
• Xham I zi dhe fileto Inox CleanSteel ne pjesen e perparme
• Miele Perfect Clean per pastrim te thjeshte te pjeses se brendeshme te furres dhe tavave
• Clean Glass
• Funksioni Pyrolitik per pastrim te thjeshte te pjese se brendshme
• Pjesa e brendshme e njetrajtshme, pa ngjitje
• Shinat anesore lehtesisht te heqshme
Siguria
• Dere me 4 shtresa xhami me panel te ftohte
• Sistem ftohjeje te ambjentit
• Fikje sigurie
• Sistem mbylljeje elektronik
Aksesoret
• Furra eshte e pajisur me nje tave universal, nje tave te ceket, mbajtese , shina anesore dhe shina teleskopike Flexi Clip, te gjitha te pershtatshme per programin pirolitik.
Konsumimi i energjise
• Klasa energjitike A
Dimensionet
• H x W x D : 59,3 – 59,5 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 76 lt.
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes: 3,7 kW
Ngjyra
• Xham I zi me fileto inoksi
• Mund te porositet edhe ne ngjyre te bardhe, te zeze ose kafe.

Category: