H 6800 BMX

Dizajni
• Mund te inkasohet ne njesi 60cm te larta mbi ose nen bango te kuzhines
• Panel xhami
• Pa doreze – dera hapet nepermjet prekjes se nje butoni
Permasat e inkasimit
• H x W x D: 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 43 lt.
Lidhja
• Fuqia totale e lidhjes: 2,2 kW
Ngjyra
• Gri grafite
Per porosi te vecanta mund te porostitet ne ngjyre te bardhe dhe te zeze

H_6800_BMX_3Funksionet
• 100 programe automatike
Numri i funksioneve – 15
• Ventilim Plus
• Mikrovale
• Grille
• Grille+Ventilim
• Shkrirje
• Pjekje e bute
• Nxehje e shpejte
• Pjekje automatike e mishit
• Pjekje intensive
• Rezistence lart/poshte
• Rezistenca poshte
• Mikrovale dhe Ventilim Plus
• Mikrovale & pjekje automatike
• Mikrovale & grille
• Mikrovale & grille +ventilim plus
• Programe te preferuara (deri ne 20)

H_6800_BMX_panelPrograme te vecanta
• Shkrirje
• Tharje
• Ngrohje
• Ngrohje e eneve
• Program per te ardhur brumi
• Pica
• Gatim ne temperature te ulet
• Programi i Sabbat-it

H_6800_BMX_panelVeçoritë
• Ekran M -touch me perkthim ne disa gjuhe
• Kontroll me prekje
• Ndricim ne tavan
Sistem automatik i rekomandimit te temperatures
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues i temperatures
• Sinjal
• Funksion per kokoshkat
• Parametra te programueshem
• Termometer te ushqimit
• Miele@Home
Kontrollet e kohes
• Kohemates dixhital
• Programim paraprak i kohes se punes
• Fikje automatike
• Bateri per ruajtjen e te dhenave deri ne 200 ore ne rast te nderprerjes se energjise elektrike

H_6800_BMX_panelPastrimi
• Panel kontrolli prej xhami
• Emalim Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te kabinetit te brendshem dhe tavave.
• Dera me tre shtresa xhami
• Emalim i njetrajtshem i kabinetit te furres pa ngjitje
Siguria
• Dere me tre shtresa xhami me zona ajrimi
• Pajisur me Sistem freskimi
• Celes i sigurise
• Celes elektronik i kycjes
Aksesorët
• Pajisja permban i tave qelqi dhe 1 mbajtese dhe 1 shufer te zierjes