H 6800 BM

Dizajni

 • Mund te montohet ne njesi 60cm gjeresi mbi ose nen bango te kuzhines
 • Pjese e perparme xhami
Funskionet
 • 100 programe automatike
 • Numri i funksioneve 15:
 • Ventilim Plus
 • Mikrovale
 • Elementi i grilles
 • Grille me ventilim
 • Shkrirje
 • Pjekje e ngadalte
 • Ngrohje e shpejte
 • Pjekje automatike
 • Pjekje intensive
 • Rezistence Lart – Poshte
 • Rezistence e poshtme
 • Mikrovale dhe ventilim Plus
 • Mikrovale & pjekje automatike e mishit
 • Mikrovale & grille
 • Mikrovale & grille me ventilim plus
 • Programe te preferuara (deri ne 20)
 • Funskione te vecanta (Shkrirje, Tharje , Ngrohje, pllaka ngrohese,funksion per te ardhur brumi, Pizza, Gatimi ne temperature te ulet, Programi i Sabbat-it)
Tiparet
 • Ekran M-touch/me prekje me perkthime ne shume gjuhe
 • Kontroll me prekje
 • Ventilim ne tavan
 • Sistem per temperatura te rekomanduara automatikisht
 • Ndryshim i temperatures se rekomanduar
 • Tregues i temperatures
 • Tingulli i ziles
 • Funskion per kokoshka
 • Parametra te programueshem
 • Termometer per ushqimin
Kontrolli i kohes
 • Ore dixhitale,kronometer
 • Kohezgjatje e paracaktuar e punes dhe perfundimit te gatimit
 • Fikje automatike
 • Bateri reserve per 200 ore qe ruan te dhenat ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
Pastrimi
 • Pjesa e perparme Stainless CleanSteel
 • Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te pjeseve te brendshme te furres dhe tavave
 • Clean Glass (Dere me xham te trefishte)
 • Pjese te brendshme te furres te vetme pa asnje pjese te perbashket
Siguria
 • Dere me xham te trefishte me panel te ftohte
 • Sistem freskimi Surround
 • Celes per sigurine
 • Kyc elektronik i sistemit
Aksesoret Furra eshte e pajisur me 1 mbajtese xhami, 1 raft dhe 1 shufer per zierjen Permasat
 • L x GJ x TH: 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
 • 43 lt.
Lidhja
 • Fuqia totale e lidhjes: 2,2 kW
Ngjyra
 • Inoks
 • Per porosi te vecanta jane te disponueshme ne ngjyre te bardhe , kafe dhe te zeze