H 6600 BM

Dizajni

 • Mund te montohet ne njesi 60cm gjeresi mbi ose nen bangon e kuzhines
 • Pjese e perparme xhami
Funksionet
 • 100 programe automatike
 • Numri i funskioneve 15:
 • Ventilim plus - Mikrovale
 • Elementi i grilles
 • Grille me ventilim
 • Shkrirje
 • Pjekje e ngadalte
 • Ngrohje e shpejte
 • Pjekje automatike e mishit
 • Pjekje intensive
 • Rezistence lart – poshte
 • Rezistence e poshtme
 • Mikrovale dhe ventilim Plus
 • Mikrovale & pjekje automatike e mishit
 • Mikrovale & grille
 • Mikrovale & grille me ventilim plus
 • Programe te preferuar (deri ne 20)
 • Funskione te vecanta (Shkrirje, Tharje,Ngrohje, pllaka ngrohjes, program per te ardhur brumi, Pizza, Gatim ne temperature te ulet, program i Sabbat-it)
Tiparet
 • Ekran dixhital me sensore me 5 linja dhe perkthim ne shume gjuhe
 • Kontroll me prekje
 • Ventilim ne tavan
 • Sistem i temperatures se rekomanduar automatikisht
 • Ndryshim i temperatures se rekomanduar
 • Tregues i temperatures
 • Tingulli i ziles
 • Funksion per kokoshka
 • Parametra te programueshem
 • Termometer per ushqimin
Kontrolli i kohes
 • Ore dixhitale, kohemates
 • Programim paraprak i kohezgjatjes se gatimit
 • Fikje automatike
 • Bateri reserve per 200 ore qe ruan te dhenatr ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
Pastrimi
 • Pjese e perparme inoksi me pastrim CleanSteel
 • Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te pjeseve te brendshme te furres dhe tavave
 • Clean Glass (Dere me xham te trefishte)
 • Pjese te brendshme te furres with no joints
Siguria
 • Dere me xham te trefishte me zona ajrimi ne pjesen e perparme
 • Sistem freskimi Surround
 • Celes i sigurise
 • Kyc elektronik i sistemit
Aksesoret
 • Furra eshte e pajisur me nje tave xhami , 1 mbajtese dhe 1 shufer per zierjen
Permasat
 • L x GJ x TH: 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
 • 43 lt.
Lidhja
 • Fuqia totale e lidhjes: 2,2 Kw
Ngjyra
 • Inoks
 • Per porosi te vecanta jane te disponueshme ne ngjyre te bardhe ,kafe dhe te zeze