H 6461 BPX

H_6461_BPX_EU01.EnergylabelDizajni
• Mund te kombinohet me pjanura te pavarura qeramike, elektrike ose me gaz si dhe me Kombisete
• Panel kontrollli me simbole
• Pa doreze – dera hapet nepermjet prekjes se nje butoni
Konsumi i energjise
• A+ klasi i eficenses se energjise
Permasat e inkasimit
• H x W x D: 59,3 – 59,5 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 76 lt.
Lidhja
• Fuqia totale e lidhjes: 3,7 kW
Ngjyra
• Gri grafite
Per porosi te vecanta mund te porostitet ne ngjyre te bardhe dhe te zeze

Category:

PROG_INDIVIDUALFunksionet
• Numri i funksioneve 10 dhe 5 nivele gatimi
• 50 programe automatike
• Programe te preferuara (deri ne 20)
• Ventilim plus
• Rezistence lart/poshte
• Grille
• Grille+Ventilim
• Pjekje intensive
• Pastrim pirolitik
• Klima Plus (mund te kombinohet me Ventilim Plus, Pjekje Konvencionale,
• pjekje automatiket pjekje intensive) kontroll me kohe i avullit

SOFTOPENPrograme te tjera
• Pjekje automatike,
• Rezistenca poshte
• Pjekje e ngadalte
• Shkrirje
• Tharje e frutave
• Ngrohje
• Ngrohje e pjatave
• Per te ardhur brumi
• Pica
• Pastrim

KONTR_ELEKTRO_TEMPVeçoritë
• Panel kontrolli dixhital me sensore dhe perkthim ne disa gjuhe
• Butona me prekje
• Ndricim halogjen ne tavan
• Temperatura te rekomanduar
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues i temperatures
• Sinjal
• Perdorim i nxehtesise se mbetur
• Fikje automatike nga hapja e deres
• Parametra te programueshem

CLOCK_TIMERKontrollet e kohes
• Kohemates dixhital
• Programim paraprak i kohes se punes
• Fikje automatike
• Bateri per ruajtjen e te dhenave deri ne 200 ore ne rast te nderprerjes se energjise elektrike

PIROLIZAPastrimi
• Panel i perparme xham
• Emalim Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te kabinetit te brendshem dhe tavave.
• Xham qe pastrohet lehtesisht (Dere me kater shtresa xhami)
• Funksion Pyrolytik per pastrim te rehatshem te kabinetit te brendshem te furres
• Emalim i njetrajtshem i brendise se furres, pa ngjitje
• Shina teleskopike dhe grille

FTOHJASiguria
• Dere me kater shtresa xhami me zona ajrimi
• Pajisur me Sistem freskimi
• Celes i sigurise
• Celes elektronik i kycjes

FLEXICLIPAksesoret
• Paisja permban 1 tave universale
• 1 tabaka pjekjeje te gjitha me emalim Miele Perfect Clean si dhe 1 mbajtese
• Shina anesore dhe 1 set shinash teleskopike Fleksi Klip, reziztente ndaj pastrimit pirolitik.