H 6461 BP

Dizajni
• Mund te vendoset ne kolone ose nen banak
• Mund te kombinohet me pjanure autonome qeramike elektrike, gazi ose combiset
• Panel xhami me simbole
Funksionet
• Numri i funksioneve 10 dhe 5 nivele gatimi
• 50 programe automatike
• 20 programe perdoruesi
• Fan plus (pjekje me ventilim)
• Pjekje poshte e lart
• Pjekje automatike
• Elemente Grile
• Fan grill (grille me ventilim)
• Pjekje intensive
• Pastrim Pirolitik
• Klima plus, me injektim avulli ne kohe te kontrolluara (mund te kombinohet me Fan Plus, Pjekje tradicionale – Conventional Heat, Pjekjen automatike, Pjekjen Intensive).
• Programe te tjera ( Shkrirje , Tharje frutash, Ngrohje , Ngrohje pjatash , Ngritje brumi , Pizza , Pjekje nga poshte, Pjekje e ngadalte, Program antikalkare. ) Karakteristikat
• Ekran dixhital me perkthim ne shume gjuhe
• Kontroll me prekje Direct Sensor
• Ndricim halogjen
• Sistem temperaturash te rekomanduara
• Ndryshim te temperaturave te rekomanduara
• Indikator temperature
• Sinjal akustik
• Perdorim i nxehtesise se mbetur
• Fikje automatike me hapjen e deres
• Konfigurime te programueshme
Kontrollet kohore
• Ore dixhitale
• Programim i kohes se pjekjes
• Fikje automatike
• 200 ore bateri back-up ne rast nderprerje energjie
Pastrimi
• Xham & Inox CleanSteel ne pjesen e perparme
• Miele Perfect Clean per pastrim te thjeshte te pjese se brendeshme te furres dhe tavave
• Clean Glass (dere me xham te katerfishte)
• Pjesa e brendeshme e njetrajtshme (pa ngjitje)
• Shinat anesore dhe elementi I griles lehtesisht te heqshme
• Veshje special e panelit te brendshem ballor me aftesi vetepastruese
Siguria
• Dere me 4 shtresa xhami me panel te ftohte
• Sistem ftohjeje te ambjentit
• Fikje sigurie
• Sistem mbylljeje elektronik
Aksesoret
• Furra eshte e pajisur me nje tave universal, nje tave te ceket dhe mbajtese , nje pale shina teleskopike Flexi Clip, te gjitha te pershtatshme per programin Pirolitik
Konsumimi i energjise
• Klasa energjitike: A
Dimensionet
• H x W x D : 59,3 – 59,5 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 76 lt.
Lidhja elektrike
• Fuqia e lidhjes: 3,6 kW
Ngjyra
• Xham I zi me fileto inoksi
• Mund te porositet edhe ne ngjyre te bardhe, te zeze dhe kafe

Category: