H 6401 BP – Me porosi speciale

Dizajni
• Mund te kombinohet me pjanura te pavarura xhami, pjanura gazi ose kombiset
• Panel xhami me simbole
Funksionet
• Mbi 10 funskione dhe 3 nivele gatimi
• 50 programe automatike
• Programe te preferuara (deri ne 20)
• Ventilim Plus
• Rezistence lart / poshte
• Pjekje automatike
• Grile - Grill+ventilim-
• Pjekje intensive - Pyrolysis - Klima Plus (mund te kombinohet me Ventilim Plus,
• Ngrohje tradicionale, Pjekje automatike Pjekje intensive) me injektim avulli sipas kohes
• Programe automatike (Rezistence poshte,Pjekje e bute, Shkrirje, Tharje te frutave, Ngrohje,
• Ngrohje e pjatave, Program per te ardhur brumi, Pica, Proces antikalkar)
Karakteristikat
• Ekran dixhital me sensore dhe perkthim ne disa gjuhe
• Butona me prekje
• Ndricim me llampa halogjene
• Temperatura te rekomanduara
• Ndryshim i temperaturave te rekomanduara
• Tregues te temperatures
• Alarm
• Perdorim i nxehtesise se mbetur
• Fikje automatike me dere te hapur
• Parametra te programueshem
Kontrolli i kohes
• Ore dixhitale ,kohemates
• Programim paraprak i kohezgjatjes dhe perfundimit te pjekjes
• Fikje automatike
• Bateri qe ruan te dhenat deri ne 200 ore ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
Pastrimi
• Panel ballor Stainless CleanSteel
• Emalim Miele Perfect Clean -per pastrim te lehte te pjeseve te brendshme te furres dhe tavave
• Funksion Pyrolytik per pastrim te lehte te pjeseve te brendshme te furres
• Clean Glass (dere me kater shtresa xhami)
• Levizje e shpejte e shinave anesore dhe grilles
• Pjese te brendshme me emalim te njetrajtshem
Siguria
• Dere me kater shtresa xhami dhe panel te ftohte
• Sistem ajrimi
• Celes sigurie
• Celes elektronik i sistemit
Aksesoret
• Pajisja permban 1 tave universale dhe 1 tabaka per pjekje, te gjitha me emalim Miele Perfect Clean
• si dhe nje mbajtese+ shina anesore dhe 1 set me shina teleskopike Flexi Clip, te pershtatshme per programin e pastrimit pyrolitik
Konsumi i energjise
• Klasi i eficenses se energise Α+
Permasat e inkasimit
L x GJx TH : 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 49 lt.
Lidhja
• Fuqia totale e lidhjes: 3,2 kW
Ngjyra
• Inoks

Category: