H 6401 BMX

Dizajni
• Mund te inkasohet ne njesi 60cm te larta mbi ose nen bango te kuzhines
• Panel xhami
• Pa doreze – dera hapet nepermjet prekjes se nje butoni
Permasat e inkasimit
• H x W x D: 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 43 lt.
Lidhja
• Fuqia totale e lidhjes: 2,2 kW
Ngjyra
• Gri grafite
Per porosi te vecanta mund te porostitet ne ngjyre te bardhe dhe te zeze

H 6401 BMXFunksionet
• 60 programe automatike
Numri i funksioneve mbi 10
• Ventilim plus
• Mikrovale
• Grille
• Grille+Ventilim
• Shkrirja
• Pjekje e bute
• Nxehje e shpejte
• Pjekje automatike e mishit
• Mikrovale dhe Ventilim Plus
• Mikrovale & pjekje automatike
• Mikrovale & grille
• Mikrovale & grille +ventilim plus
• Programe te preferuara (deri ne 20)
• Funksione te vecanta (Tharje , Ngrohje, Ngrohje e pjatave, Per te ardhur brumi, Pica)

H_6401_BMX_3Veçoritë
• Ekran dixhital me sensore dhe perkthim ne disa gjuhe
• Butona me prekje
• Ndricim ne tavan
• Sistem rekomandimi te temperatures automatikisht
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues i temperatures
• Tregues te dates
• Sinjal
• Funksion per kokoshkat
• Parametra te programueshem

H_6401_BMX_2Kontrollet e kohematesit
• Kohemates dixhital
• Programim paraprak i kohes se punes
• Fikje automatike
• Bateri per ruajtjen e te dhenave deri ne 200 ore ne rast te nderprerjes se energjise elektrike

COMBI_FURRE_PERFECTCLEANPastrimi
• Panel i perparme xham me konture inoks
• Emali Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te kabinetit te brendshem dhe tavave.
• Dera me tre shtresa xhami
• Emalim i njetrajtshem i brendise se furres pa ngjitje

COMBI_SIGURIASiguria
• Dere me tre shtresa xhami me zona ajrimi
• Pajisur me Sistem freskimi
• Celes i sigurise
• Celes elektronik i kycjes

COMBI_PUNIM_I_KOMBINUARAksesorët
• Paisja permban i tave qelqi dhe 1 mbajtese