H 6290 B

Dizajni
• Mund te kombinohet ne menyre te pavarur me pjanure qeramike elektrik, gas ose kombiset
• Panel xhami
Funksionet
• Numri i funksioneve 8 dhe 3 nivele gatimi:
• Ndricim
• Fan Plus
• Pjekje poshte e lart
• Pjekje poshte
• Elemente grile
• Grile me ventilim
• Nxehje e shpejte
• Pjekje e ngadalte
Tiparet
• Kontroll me butona te fshehur
• Ndricim ne tavan
• Parametra te programueshem
• Motor te dyfishte me TwinPower
Kontrolli i kohes
• Ore dhe kohemates dixhital
Pastrimi
• Panel xhami me fileto inoksi qe nuk mban njolla
• Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te brendesise se furres dhe tavave
• Clean Glass (dere me tre shtresa xhamash)
• Foleja e njetrajtshme, pa ngjitje
• Lehtesi ne heqjen e shinave anesore dhe elementit te griles
• Veshje speciale e pjeses ballore me aftesi vetepastrimi
Siguria
• Dere me tre shtresa xhamash me panel te ftohte
• Sistem freskues
Aksesoret
• Furra eshte e pajisur me 1 mbajtese, nje tave te thelle Perfect Clean
• Shina anesore
Klasa energjitike:
Α
Dimensionet
• H x W x D : 51,7 x 86,0 x 55,0 cm
Kapaciteti:
• 90 lt.
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes: 3,7 kW
Ngjyra
• Inoks me xham te zi

Category: