H 6260 B

Dizajni
• Mund te Kombinohet ne kolone ose nen banak , me pjanure elektrike qeramike, pjanure gazi ose CombiSet
• Panel xhami
Funksionet
• Numri i funksioneve 10 dhe 5 nivele gatimi
• Fan plus
• Pjekje poshte e larte
• Pjekje vetem poshte
• Fan grill (grille me ventilim)
• Pjekje intensive
• Nxehje e menjehershme
• Shkrirje
• Pjekje e ngadalte
• Klima plus, me injektim avulli ne kohe te kontrolluara.
Karakteristikat
• Ekran me tekst LCD
• Kontroll me butona rrotullues
• Kontroll me prekje
• Drite ne pjesen e siperme
• Sistem automatic I temperaturave te rekomanduara
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Indikator temperature
• Sistem akustik alarmi
• Funksione te programueshme
Kontrollet kohore
• Ore dhe kohemates dixhital
• Programim i kohes se pjekjes
• Fikje automatike
• 200 ore bateri back-up ne rast nderprerje energjie
Pastrimi
• Inox CleanSteel and xham ne pjesen e perparme
• Miele Perfect Clean per pastrim te thjeshte te pjeses se brendeshme te furres dhe tavave
• Clean Glass (dere me xham te trefishte)
• Pjesa e brendeshme e njetrajtshme (pa ngjitje)
• Shinat anesore lehtesisht te heqshme
Siguria
• Dere me 3 shtresa xhami me balle te ftohte
• Sistem ftohjeje te ambjentit
• Fikje sigurie
• Sistem mbylljeje elektronik
Aksesoret
• Furra eshte e pajisur me nje tave universal, nje tave te ceket dhe mbajtese ,
shina anesore dhe Flexi Clip (shina teleskopike) te gjitha me emalim Miele Perfect Clean
Konsumimi i energjise
• Klasa energjitike: A+
Dimensionet
• H x W x D : 59,3 – 59,5 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 76 lt.
Lidhja elektrike
• Fuqia e lidhjes: 3,5 kW
Ngjyra
• Stainless clean steel & xham

Category: