H 6200 BM

Dizajni
• Mund te Kombinohet ne kollone ose nen banak , me pjanure ose CombiSet
• Ball xhami
Funksionet
• Numri i funksioneve 10
• 5 nivele gatimi
• Fan plus
• Mikrovale
• Grill
• Fan grill
• Shkrirje
• Pjekje e ngadalte
• Pjekje automatike
• Mikrovale dhe fan Plus
• Mikrovale dhe pjekje automatike
Karakteristikat
• Ekran me tekst LCD
• Kontroll me butona rrotullues
• Kontroll me prekje
• Drite ne pjesen e siperme
• Sistem temperaturash te rekomanduara
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Indikator temperature
• Zile
• Funksion popcorn
• Konfigurime te programueshme
Kontrollet kohore
• Ore dixhitale
• Programim i kohes se pjekjes
• Fikje automatike
• 200 ore bateri back-up ne rast nderprerje energjie
Pastrimi
• Inox CleanSteel ne pjesen e perparme
• Miele Perfect Clean per pastrim te thjeshte te pjese se brendeshme te furres dhe tavave
• Clean Glass
• Pjesa e brendeshme e integruar
• Pjeset anesore te lirueshme kollaje
Siguria
• Dere me 3 shtresa xhami me balle te ftohte
• Sistem ftohjeje e embjentint
• Fikje sigurie
• Sistem mbylljeje elektronik
Aksesoret
• Furra eshte e pajisur me nje tave xhami
Konsumimi i energjise
• Eficense e klasit A
Dimensionet
• H x W x D : 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 43 lt.