H 6200 B

Dizajni
• Mund te vendoset ne kolone ose nen banak
• Mund te kombinohet me pjanure te pavarur qeramike elektrike, gas ose CombiSet
• Panel xhami
Funksionet
• Numri i funksioneve 10 dhe 3 nivele gatimi
• Fan plus
• Grill (Grile)
• Fan grill (grole me ventilim)
• Pjekje e ngadalte
• Pjekje poshte e lart
• Pjekje vetem poshte
• Nxehje e menjehershme
• Shkrirje
• Pjekje intensive
• Klima plus
Karakteristikat
• Ekran me tekst LCD
• Kontroll me butona te fshehur dhe rrotullues
• Pjeserisht kontroll me prekje
• Ndricim
• Sistem temperaturash te rekomanduara
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Indikator temperature
• Sinjal akustik
• Konfigurime te programueshme
Kontrollet kohore
• Ore dhe kohemates dixhital
• Programim i kohes se pjekjes
• Fikje automatike
• 200 ore bateri back-up ne rast nderprerje energjie
Pastrimi
• Xham I zi dhe fileto Inox CleanSteel ne pjesen e perparme
• Miele Perfect Clean per pastrim te thjeshte te pjese se brendeshme te furres dhe tavave
• Clean Glass
• Pjesa e brendshme e njetrajtshme (pa ngjitje)
• Pjeset anesore lehtesisht te heqshme
Siguria
• Dere me 3 shtresa xhami me balle te ftohte
• Sistem ftohjeje te ambjentit
• Fikje sigurie
• Sistem mbylljeje elektronik
Aksesoret
• Furra eshte e pajisur me nje tave universal, nje tave te ceket, mbajtese, shina anesore dhe shina teleskopike Flexi Clip
Konsumimi i energjise
• Klasa energjitike A
Dimensionet
• H x W x D : 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
49 lt.
Lidhja elektrike
• Fuqia e lidhjes: 3,2 kW
Ngjyra
• Xham I zi dhe fileto inoks

Category: