H 2661-1 B

Dizajni
• Mund te kombinohet ne menyre te pavarur me pjanure qeramike elektrik, gas ose kombiset
• Panel xhami
Funksionet
• Numri i funksioneve: 10 dhe 5 nivele gatimi:
• Ndricim
• Fan Plus
• Pjekje poshte e lart
• Pjekje poshte
• Elemente grile
• Grile me ventilim
• Pjekje intensive
• Nxehje e shpejte
• Shkrirje
• Pjekje e ngadalte
Tiparet
• Kontroll me butona te fshehur
• Ndricim ne tavan
• Parametra te programueshem
Kontrolli i kohes
• Ore dhe kohemates dixhital
Pastrimi
• Panel xhami me fileto inoksi qe nuk mban njolla
• Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te brendesise se furres dhe tavave
• Clean Glass (dere me dy shtresa xhamash)
• Foleja e njetrajtshme, pa ngjitje
• Lehtesi ne heqjen e shinave anesore dhe elementit te griles
• Veshje speciale e pjeses ballore me aftesi vetepastrimi
Siguria
• Dere me dy shtresa xhamash me panel te ftohte
• Sistem freskues
Aksesoret
• Furra eshte e pajisur me 1 mbajtese, nje tave te thelle dhe nje tave universale me veshje Perfect Clean
• Shina anesore
Klasa energjitike:
• Α
Dimensionet e inkasimit
• H x W x D : 59,3 – 59,5 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti:
• 76 lt.
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes: 3,5 kW
Ngjyra
• Xham i zi me fileto inoks
• Mund te porositet edhe ne ngjyre te bardhe ose te zeze

Category: