H 2601-1 B – Me porosi speciale

Dizajni
• Mund te kombinohet me pjanura xhami, gazi ose kombisete
• Panel xhami
Funksionet
• 10 funksione dhe 3 nivele gatimi
• Ndricim
• Ventilim Plus
• Rezistence lart/ poshte
• Rezistence poshte
• Grille
• Ventilim +grile
• Pjekje intensive
• Nxehje e shpejte
• Shkrirje
• Pjekje e bute
Karakteristikat
• Butona elektronike qe shtypen dhe rrotullohen
• Ndricim
• Parametra te programueshem
• Kontrolli i kohes
• Ore dixhitale, kohemates
• Programim paraprak i kohezgjatjes se gatimit
Pastrimi
• Emalim Miele Perfect Clean per pastrim te lehte te pjeseve te brendshme dhe tavave
• Clean Glass (dere me xham te dyfishte)
• Emalim i njetrajtshem i pjeseve te furres
• Levizje e rehatshme e shinave dhe grilles
• Veshje e vecante e pjeseve te pasme me aftesi vete pastrimi
Siguria
• Dere me xham te trefishte me panel te ftohte
• Sistem ajrimi
Aksesoret
• Pajisja permban 1 tave universale me emalim Miele Perfect Clean
• 1 tabaka per pjekje Miele Perfect Clean
• 1 mbajtese
• Shina anesore dhe teleskopike FlexiClip
Konsumi i energjise
• Konsumi i eficenses se energjise Α+
Permasat e inkasimit
• Lx GJ x TH: 44,8 – 45,2 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 49 lt.

Category: