H 2265 BP Active

Dizjani
• Mund te kombinohet me pjanura te pavarura qeramike elektrike ose me gaz si dhe me Kombisete
• Panel komandimi prej inoksi dhe xhami
Veçoritë
• Butona elektronike qe rrotullohen dhe shtypen
• Nivelet e temperatures nga 50-250°C
• Ndricim halogjen ne tavanin e kabinetit
• Parametra te programueshem me komandim me prekje

Category:

H 2265 BPFunksionet
• Numri i funksioneve 9 dhe 5 nivele gatimi
• Ndricimi
• Ventilim plus
• Rezistence lart/poshte
• Rezistenca poshte
• Pastrim pirolitik
• Grille
• Grille+Ventilim
• Pjekje intensive
• Nxehje e shpejte
• Pjekje e bute
Kontrollet e kohematesit
• Kohemates dixhital
• Perzgjedhje paraprake e kohes se pjekjes

H 2265 BPPastrimi
• Panel i perparme xham me konture inoks
• EmalimMiele Perfect Clean per pastrim te lehte te kabinetit te brendshem dhe tavave.
• Dera me kater shtresa xhami
• Pyroliz,pastrim i lehte i kabinetit te brendshem
• Emalim i njetrajtshem i brendise se furres pa ngjitje
• Heqje e rehatshme e shinave anesore dhe grilles

H_2265_BP.EU01.EnergylabelKonsumi i energjise
• Α+ klasi i eficenses se energjise
Aksesorët
• Pajisja permban 1 mbajtese
• 1 tave universale me emalim Miele Perfect Clean
Siguria
• Dera me kater shtresa xhami me zona ajrimi
• Pajisur me “Sistem freskimi”
Permasat e inkasimit
• H x W x D : 59,3 – 59,5 x 56,0-56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 76 lt.
Lidhja
• Fuqia totale e lidhjes: 3,6 kW
Ngjyra
• Inoks