3D HyClean G/N

Seria  e re e qeseve Miele ju ofron nivelet me te larta te eficences gjate perdorimin te fsheses tuaj edhe ne fuqi te uleta. Qeset Miele HyClean 3D  jane te parat me kete efekt. Volumi i permiresuar con ne nje perdorim te qeses deri ne 20% me gjate se me pare. Gjithashtu do te jeni te sigurte gjate perdorimit dhe ndryshimit te qeses pa patur friken e daljes se pluhurit, fale sistemit te ri te filtrimit >99,9%  si dhe sistemit te mbylljes per cdo qese. Ky produkt eshte i pershtatshem per serite e meposhtme te fshesave Miele:

  • Complete C3 (S8000 – S8999)
  • Complete C2 (S5000 – S5999)
  • Classic C1 (S2120 – S2180)
  • S600 – S658
  • S400 – S456i
  • Category: