G 8066

Lavastovilje joinkaso me hapje nga para
Kontroll elektronik ne ekranin me prekje
3 programe larjeje
1 program vete- pastrimi
Programi me i shkurter 90 sec
Tregues ne ekran te sekuencave te programit
Kapacitet maksimal-720 pjata ose 40 sete/h
Opsion per ndryshimin e parametrave te programit
Opsion per regjistrimin e programeve te mundshme
Nderfaqje optike per programim dhe perditesime
Kabinet i larjes prej  inoksi
Lidhje elektrike trefazore
2 pompa(pompa e qarkullimit te ujit dhe pompe shkarkimi)
Sistem i trefishte i filtrave
Permasat
Lartesia 410 mm
Gjeresia 540 mm
Gjeresia 540 mm per te gjithe koshat:
500x500 mm,530x500 mm
530x530mm