G 6992 SCVi K2O

Dizajni
• Lavastovilje plotesisht inkaso
Larje ekonomike/ Mbrojtese per mjedisin
• Teknologji Eco Tech
• Konsumi i ujit ne programin Automatik nga 6.5 litra dhe ne programin ECO nga 9.6 litra per kursim maksimal
• Sistem i ndryshimit te levizjes se sprucatoreve per konsum te reduktuar te ujit
• Marrja e ujit me kontroll elektronik
• Rregullim automatik i konsumit te ujit dhe kripes
• Sistem "ThermoSpar" per konsumin me te ulet te mundshem te ujit dhe energjise
• Gjysem ngarkese
• Opsion “Extra economical - shume ekonomik”

Categories: ,

G_6992_SCVi_K2O.EU01.EnergylabelKomandimi
• 5 butona lehtesisht te komandueshem dhe 1 buton On/Off
Niveli i zhurmes
• Jashtezakonisht e qete 41 dB (re 1pW)
• Ne programin ExtraQuiet 38dB (A) re 1pW
Kapaciteti
• 14 sete
• Diametri i pjatave 31cm deri ne 35cm
Siguria
• Tregues ne rast problemi me Marrjen/Shkarkimin e ujit
• Waterproof system – Sistem i mbrojtjes ndaj rrjedhjeve te brendshme
Dimensionet e folese
• H x W x D: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Fuqia totale e lidhjes: 2,1 kW
• Mundesi lidhje me uje te nxehte, me temperature max. 60ºC

FLEXITIMER_ME_ECOSTARTProgramet
• Automatik,
• Delikat,
• Intensiv 75ºC,
• Normal 55ºC,
• QuickPowerWash,
• ECO
• Program Shume te qete 38dB (A) re 1pW,
• SolarSave,
• Pastrim pajisje,
• Baby care (kujdesi per bebet)
• Higjenik: program special per larjen sa me higjenike te eneve tuaja.
• Programme qe perjashton koshin e siperm – No upper basket 65 °C,
• Pasta/Paella,
• Gota birre, etj.
• Funksion turbo per reduktimin e kohes
• Opsion per pune intensive vetem ne koshin e poshtem
• Opsion “Extra dry – shume te thata”,
• Qendrim ne uje,
• Paralarje

AUTOOPENTiparet
• Koshi i serviseve 3D+
• Panel kontrolli inoks me prekje “Touch on Metal”
• Koshi i mesit i me lartesi te ndryshueshme edhe me ngarkese te plote
• Tregues te rimbushjes se kripes dhe brilantines
• Tregues te kohes se mbetur
• FlexiTimer me EcoStart
• Sistem te zbutjes se ujit: rang i gjere per zbutjen e ujit me fortesi deri ne 70 º dH
• Kontroll elektronik te fortesise se ujit per rezultate optimale te larjes dhe shkelqim te qelqeve

MAXICOMFORT
• Pompe qarkullimi me gradim elektronik presion te ndryshem te hedhjes se ujit
• Sistem tharje turbotermik, per mbrojtjen e eneve nga gervishtjet dhe njollosja
• Tharje me sensore per rezultate me te mira ne programin Automatik
• AutoOpen hapje automatike e deres ne perfundim te programit per tharje me te shpejte.
• Mbyllje e lehte e deres ComfortClose
• Auto Sensor per me teper kursim dhe rezultate te shkelqyera ne larje
• Kujdes perfekt te gotave – PerfectGlass Care
• EcoFeedback – tregues i konsumit te ujit dhe energjise
• Ndricim “Brilliant Light”
• i Butoni i informacionit
• TimeControl me 4 drita LED per t’u informuar ne cdo moment per ecurine e programit
• Knock2Open – Trokit per ta hapur, per instalimin perfekt ne mobiljet pa doreza – hapje automatike e deres me dy trokitje