G 6920 SCi

Dizajni
• Lavastovilje inkaso
Larje ekonomike dhe ekologjike
• Teknologji EcoTech
• Konsumi i ujit ne programin Automatic nga 6.5 litra dhe ne programin ECO nga 9,6 litra per kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes se ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
• Sistem tharjeje TermoSpar për konsum sa më të ulët të energjisë dhe ujit
• Gjysem ngarkese
• Opsion “Extra economical”/Shume ekonomik
Niveli i zhurmës
• Jashtezakonisht e qete 41 dB (re 1pW) dhe ne programin Shume i qete 40dB (A) re 1pW

Categories: ,

G 6920 SCi• Panel kontrolli me sensore
• 3-Shifra treguese per kohën e mbetur
• Kohemates fleksibel me Start ekonomik/EcoStart
• Sinjal optik dhe akustik

Programet• Automatic
• Fein
• Intensiv 75º C
• Normal 55º C
• QuickPowerWash
• ECO
• Programet Shume i qete 40dB (A) re 1pW,
• SolarSave,
• Pastrim i pajisjes
• Hygiene: program i posacem per pastrimin me te perkryer dhe higjenik te eneve tuaja
• Program: Pa koshin e siperm 65 °C
• Pasta/Paella
• Gota te birres
• Uje i ngrohte
• Funksion Turbo per kursimin e kohes
• Opsion intensiv ne pjesen e poshtme
• Opsion “Extra dry”, Zbutje, paralarje
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm

G 6920 SCi_EU01.Energylabel• 3D+ Kosh i trete per serviset
• Ndryshim i lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote
• Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave, per me shume hapesire ne vendosjen e eneve me silikon
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• Kohemates fleksibel me Start ekonomik/EcoStart
• Funksion Turbo per kursimin e kohes
• Sistem për zbutjen e ujit: gama e zbutjes së ujit shkon deri në 70º dH
• Kontroll elektronik i fortësise së ujit për rezultate optimale të larjes dhe mirëmbajtje të shkëlqyer
• Pompe me gradim elekronik te qarkullimit per presione te ndryshme te sprucimit.
• Boiler per rrjedhje te menjehershme te ujit
• Sistem turbo termik per mbrojtjen e eneve nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Hapje automatike e deres pas perfundimit te programit ndihmon ne tharje edhe me te shpejte
• Mbyllje e rehatshme e deres- ComfortClose
• EcoSensor Plus per kursim maksimal dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Detergjenti
• Mirembajtje e perkryer e xhamit
• Buton “i ” per informacion
• EcoFeedback
• Ndricim brilant
Siguria
• Tregues për marrjen/shkarkimin e ujit
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Permasat teresore
• H x W x D: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Norma totale e lidhjes 2,1 kW
• Mundësi për lidhjen me rrjetin e ujit 60 º C temp.maks.
Ngjyra
• Inoks