G 6890 SCVi K2O

Dizajni
• Lavastovilje plotësisht inkaso
Larje ekonomike dhe ekologjike
• Eco Tech Technology
• Konsumi i ujit ne programin Automatic nga 6.5 litra dhe ne programin ECO nga 9,6 litra per kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
• Sistem tharjeje TermoSpar për konsum sa më të ulët të energjisë dhe ujit
• Gjysem ngarkese
• Option “Extra economical”

Categories: ,

G_6890_SCVi_K2O_EU01.EnergylabelKomandimi
• 5 butona per perzgjedhjen e programit dhe 1 buton on/off
• Kohemates fleksibel me EcoStart
Niveli i zhurmës
• Jashtezakonisht e qete 41 dB (re 1pW) dhe ne programin Shume i qetet 38dB (A) re 1pW
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm
Siguria
• Tregues per marrjen/shkarkimin e ujit
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Dimensionet e pergjithshme
• H x W x D: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja
• 230 V / 10A
• Fuqia totale e lidhjes: 2,1 kW
• Mundesi per lidhjen me uje te ngrohte ne temp max 60 º C

ProgrametProgramet
• Automatic
• Fein
• Intensiv
• 75º C
• Normal 55º C
• QuickPowerWash
• ECO
• Programet Shume i qete 38dB (A) re 1pW
• SolarSave
• Pastrim i pajisjes
• Hygiene: program i posacem per pastrimin me te perkryer dhe higjenik te eneve tuaja
• Program pa koshin e siperm 65 °C,
• Pasta/Paella
• Gota te birres
• Uje i ngrohte
• Funksion Turbo per kursimin e kohës
• Opsion intensiv ne pjesen e poshtme
• Opsion “Extra dry”, Zbutje, paralarje

Miele-BrilliantLightVeçoritë
• 3D+ Kosh i trete per serviset
• Panel kontrolli inoks me ekran me prekje
• Ndryshim i lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote
• Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave, per lirshmeri ne vendosjen e eneve me silikon
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• Kohemates fleksibel me EcoStart
• Funksion Turbo per kursimin e kohes
• Sistem për zbutjen e ujit: gama e zbutjes së ujit shkon deri në70º dH
• Kontroll elektronik i fortesise se ujit per rezultate optimale te larjes dhe mirembajtje te perkryer te qelqurinave.
• Pompe me gradim elekronik te qarkullimit per presione te ndryshme te sprucimit.
• Boiler per rrjedhje te menjehershme te ujit
• Sistem turbo termik per mbrojtjen e eneve nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Hapje automatike e deres pas perfundimit te programit ndihmon ne tharje edhe me te shpejte
• Mbyllje e rehatshme e deres- ComfortClose
• Sensor automatik per rezultate te shkelqyera te larjes dhe kursim maksimal
• Detergjenti
• PerfectGlass Care
• EcoFeedback
• BrilliantLight
• Buton i per informacion
• TimeControl with 4 LEDs for cycle time visible at a glance
• Knock2Open per inkasim te perkryer ne kuzhinat pa doreza me hapje automatike te deres me dy trokitje