G 6860 SCVi

Dizajni
• Lavastoviilje plotesisht inkaso me panel kontrolli te mbuluar
• Ekran me nje linje me opsionin e gjuhes
Veçoritë
• 3D+ Kosh i trete per serviset
• Dizajni i koshit MaxiComfort: Pershtatje e lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote . Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave ,apo eneve plastike
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• Sistem për zbutjen e ujit: gama e zbutjes së ujit shkon deri në70º dH
• Kontroll elektronik i fortesise se ujit per rezultate optimale te larjes dhe mirembajtje te perkryer te qelqurinave.
• Pompe me gradim elekronik te qarkullimit per presione te ndryshme te sprucimit.
• Boiler per rrjedhje te menjehershme te ujit
• Sistem turbo termik per mbrojtjen e eneve nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Hapje automatike e deres pas perfundimit te programit ndihmon ne tharje edhe me te shpejte
• Mbyllje e rehatshme e deres- ComfortClose
• EcoSensor Plus per kursim maksimal dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Mirembajtje e perkryer e xhamit
• EcoFeedback/Sensor mbi vleresimin e energjise dhe ujit
• Ndricim brilant
• Depozita e kripes ne dere

Categories: ,

G 6860 SCViKomandimi
• 5 butona per perzgjedhjen e programit dhe 1 buton on/off
• FlexiTimer
• Sinjal akustik dhe vizual
• Miele@Home
Niveli i zhurmës
• Jashtezakonisht e qete 41 dB (re 1pW) dhe ne programin Shume i qete 40dB (A) re 1pW
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm

 

ProgrametProgramet
• Automatic
• Fein,
• Intensiv 75º C
• Normal 55º C
• QuickPowerWash
• ECO
• Shume i qete 40dB (A) re 1pW,
• SolarSave
• Pastrim i pajisjes
• Enet e femijeve/ Hygiene: program i vecante per pastrimin e perkryer te eneve tuaja
• Program per ene te larta ne koshin e siperm 65 °C
• Funksion Turbo per kursimin e kohes
• Opsion intensiv ne pjesen e poshtme
• Opsion “Plotesisht te thata”

G_6860_SCVi_EU01.EnergylabelLarje ekonomike dhe ekologjike
• Teknologji EcoTech per konsum te ulet te energjise elektrike
• Konsumi i ujit ne programin Automatik nga 6-5 litra per kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
• Sistem tharjeje TermoSpar për konsum sa më të ulët të energjisë dhe ujit
• Gjysem ngarkese
• Opsion “Extra economical”/Shume ekonomik
Siguria
• Tregues per marrjen/shkarkimin e ujit
• Sitem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Permasat e pergjithshme
• H x W x D: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja
• 230 V / 10A
• Fuqia totale e lidhjes: 2,1 kW
• Mundesi per lidhjen me uje te ngrohte ne temp max 60 º C