G 6820 SCi

Dizajni
• Lavastovilje inkaso
Larje ekonomike dhe ekologjike
• Teknologji EcoTech
• Konsumi i ujit ne programin Automatic nga 6.5 litra dhe ne programin ECO nga 9,7 litra per kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Rregullim automatiik i konsumin e ujit dhe kripes
• Sistem tharjeje TermoSpar për konsum sa më të ulët të energjisë dhe ujit
• Gjysem ngarkese
• Opsion “Extra economical”/Shume ekonomik
• Sensori EcoFeedback per kontrollin absolut te konsumit te energjise dhe ujit
Niveli i zhurmës
• Jashtezakonisht e qete 41 dB (re 1pW) dhe ne programin Shume i qete 38dB (A) re 1pW

Categories: ,

G 6820 SCiKomandimi
• Perzgjedhja e programit me 1 buton
• Navigim ne menu me dy butona shigjetash dhe 1 buton “OK”
• 1 buton per FlexiTimer-kohemates fleksibel, p.sh. Opsion per percaktimin e kohes se punes
• 1 buton per “Extra economic”/Shume ekonomik
• 1 buton per “Intensive ne koshin e poshtem”
• 1 buton per “Extra drying”/Tharje ekstra”
• 1 buton start/Aktivizo
• 1 buton per on/off

Programet• ECO,
• Automatik,
• Normal 55º C,
• Intensiv 75º C,
• Fein,
• QuickPowerWash,
• Higjenik: program i posacem per pastrimin e serviseve tuaja
Programe te metejshme
• Programi Shume i qete 38dB (A) re 1pW,
• SolarSave,
• per artikuj te larte 65 °C,
• Pastrim i pajisjes
• Opsion intensiv ne pjesen e poshtme
• Opsion “Extra dry”/Plotesisht te thata
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm

G 6820 SCi EU01.Energylabel• 3D+ Kosh i trete per serviset
• Kosha jashtezakonisht te rehatshem: Pershtatje e lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote.
• Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave apo eneve plastike
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• Tregues te ores
• Kohemates fleksibel me EcoStart
• Funksion Turbo per kursimin e kohes
• Sistem për zbutjen e ujit: gama e zbutjes së ujit shkon deri në70º dH
• Kontroll elektronik i fortësise së ujit për rezultate optimale të larjes dhe mirëmbajtje të shkëlqyer
•Pompe me gradim elektronik per presione te ndryshme te sprucatorit
• Boiler per rrjedhje te menjehershme te ujit
• Sistem tharjeje Turbotermik per mbrojtjen e eneve,nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Hapje automatike e deres pas perfundimit te programit qe ndihmon ne tharje edhe me te shpejte
• Mbyllje e rehatshme e deres- ComfortClose
• EcoSensor Plus per kursim maksimal dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Detergjenti
• Mirembajtje e perkryer e xhamit
• Kontenier i kripes ne dere
• Ndricim brilant
Siguria
• Tregues për marrjen/shkarkimin e ujit
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Permasat teresore
• L x GJ x TH: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Norma totale e lidhjes 2,1 kW
• Mundësi për lidhjen me rrjetin e ujit 60 º C temp.maks.
Ngjyra
• Panel ne ngjyre te zeze me konture inoksi te serise 6000