G 6770 SCVi

Dizajni
• Lavastoviilje plotesisht inkaso me panel kontrolli te mbuluar
• Ekran me nje linje me opsionin e gjuhes
Veçoritë
• 3D+ Kosh i trete per serviset
• Dizajni i koshit MaxiComfort: Pershtatje e lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote • Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave, apo eneve plastike
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• FlexiTimer
• Sistem i zbutjes se ujit: gama e zbutesit te ujit deri ne 70 º dH
• Kontroll elektronik i fortësise së ujit për rezultate optimale të larjes dhe mirëmbatje të shkëlqyer
• Pompe me gradim elekronik te qarkullimit per presione te ndryshme te sprucimit.
• Boiler per rrjedhje te menjehershme te ujit
• Sistem turbo termik per mbrojtjen e eneve nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Hapje automatike e deres pas perfundimit te programit ndihmon ne tharje edhe me te shpejte
• Mbyllje e rehatshme e deres- ComfortClose
• EcoSensor Plus per kursim maksimal dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Detergjenti
• Mirembajtje e perkryer e qelqurinave
• Depozita e kripes ne dere

Categories: ,

G 6770 SCViKomandimi
• 5 butona per perzgjedhjen e programit dhe 1 buton on/off
• Kohemates fleksibel me EcoStart
• Sinjal akustik dhe vizual
Niveli i zhurmës
• Jashtezakonisht e qete 44 dB (re 1pW) dhe ne programin
• Shume i qete 40dB (A) re 1pW
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35 cm

ProgrametProgramet
• Automatic
• Fein (sensitive)
• Intensiv 75º C
• Normal 55º C
• QuickPowerWash, ECO
Programe te metejshme
• Program Shume i qete 40dB (A) re 1pW
• SolarSave
• Pastrim i pajisjes
• Funksion Turbo per kursimin e kohes
• Opsion “Extra economical”/Shume ekonomik

G_6770_SCVi_EU01.EnergylabelLarje ekonomike dhe ekologjike
• Konsumi i ujit ne programin Automatik nga 6.5 litra per kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
Siguria
• Tregues për marrjen/shkarkimin e ujit
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Permasat e pergjithshme
• H x W x D: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja
• 230 V / 10A
• Norma totale e lidhjes 2,1 kW
• Mundësi për lidhjen me rrjetin e ujit te ngrohte 60 º C temp.maks.