G 6730 SCi

Dizajni
• Lavastovilje inkaso
• Ekran dixhital me opsionin e gjuhes dhe tregues te kohes se mbetur
Larje ekonomike dhe ekologjike
• Konsumi i ujit ne programin Automatik nga 6 ne.5 litra per kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
• Sistem tharjeje TermoSpar për konsum sa më të ulët të energjisë dhe ujit
• Gjysem ngarkese
• Opsion “Extra economical”/Shume ekonomik

Categories: ,

G 6730 SCiKomandimi
• 7 butona per perzgjedhjen e programit dhe 1 Start dhe 1 buton on/off
• Kohemates fleksibel me Start ekonomik/EcoStart
Niveli i zhurmës
• Jashtezakonisht e qete 44 dB (re 1pW) dhe ne programin Shume i qetet 40dB (A) re 1pW
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm
Siguria
• Tregues për marrjen/shkarkimin e ujit
• Waterproof system
Permasat e pajisjes
• H x W x D: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Norma totale e lidhjes 2,1 kW
• Mundësi për lidhjen me rrjetin e ujit 60 º C temp.maks.
Ngjyra e panelit te perparme
• Inoks

ProgrametProgramet
• ECO
• Automatic,
• Normal 55º C
• Intensiv 75º C
• Fein (per ene sensitive), QuickPowerWash
• Programe te metejshme Programet Shume i qete 40dB (A) re 1pW
• SolarSave
• Pastrim i pajisjes
• Funksion Turbo per kursimin e kohes

G_6730_SCi_EU01.EnergylabelVeçoritë
• 3D+ Kosh i trete per serviset
• Dizajni i koshit MaxiComfort: Pershtatje e lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave ,apo eneve plastike
• Tregues dixhital te kohes se mbetur
• Kohemates fleksibel me Start ekonomik/EcoStart
• Sistem i zbutjes se ujit: gama e zbutesit te ujit deri ne 70 º dH
• Kontroll elektronik i fortësise së ujit për rezultate optimale të larjes dhe mirëmbatje të shkëlqyer
• Pompe me gradim elekronik te qarkullimit per presione te ndryshme te sprucimit.
• Boiler per rrjedhje te menjehershme te ujit
• Sistem turbo termik per mbrojtjen e eneve nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Hapje automatike e deres pas perfundimit te programit ndihmon ne tharje edhe me te shpejte
• Mbyllje e rehatshme e deres ComfortClose
• EcoSensor Plus per kursim maksimal dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Detergjenti
• Mirembajtje e perkryer e xhamit
• Depozita e kripes ne dere