G 6660 SCVi

Dizajni
• Lavastoviilje plotesisht inkaso me panel kontrolli te mbuluar
• Tregues ne ekran te kohes se mbetur
Larje ekonomike dhe ekologjike
• Konsumi i ujit ne programin Automatik nga 6-5 litra,kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
• Sistem tharjeje TermoSpar për konsum sa më të ulët të energjisë dhe ujit
• Gjysem ngarkese
Niveli i zhurmës
• Jashtëzakonisht e qetë 44 dB (re 1pW)

Categories: ,

G 6660 SCViKomandimi
• 3 butona per perzgjedhjen e programit dhe1 buton on/off
• Funksion programimi paraprak
• Sinjal akustik dhe vizual
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm
Siguria
• Tregues për marrjen/shkarkimin e ujit
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Permasat teresore
• H x W x D: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja
• Norma totale e lidhjes 2,1 kW
• Mundësi për lidhjen me rrjetin e ujit 60 º C temp.maks.

 

ProgrametProgramet
• ECO
• Automatic,
• Normal 55º C
• Intensiv 75º C
• Fein (for sensitives),
• QuickPowerWash,
• Funksion Turbo per kursimin e kohes

G_6660_SCVi_EU01.EnergylabelVeçoritë
• 3D+ Kosh i trete per serviset
• Dizajni i koshit MaxiComfort: Pershtatje e lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote.
• Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave,apo eneve plastike
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Sistem i zbutjes se ujit: seria e zbutesit te ujit deri ne 70 º dH
• Kontroll elektronik i fortësise së ujit për rezultate optimale të larjes dhe mirëmbatje të shkëlqyer
• Pompe me gradim elekronik te qarkullimit per presione te ndryshme te sprucimit.
• Boiler per rrjedhje te menjehershme te ujit
• Sistem turbo termik per mbrojtjen e eneve nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Mbyllje e rehatshme e deres- ComfortClose
• EcoSensor Plus per kursim maksimal dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Detergjenti
• Mirembajtje e perkryer e xhamit