G 6620 SCi

Dizajni
• Lavastovilje inkaso
Larje ekonomike dhe ekologjike
• Konsumi i ujit ne programin Automatik nga 6.5 litra per kursim maksimal
• Sistem ndryshimi te kraheve te sprucatorit per konsum te ulet te ujit
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
• Sistem tharjeje TermoSpar për konsum sa më të ulët të energjisë dhe ujit
• Gjysem ngarkese
Niveli i zhurmës
• Jashtezakonisht e qete 44 dB (re 1pW)

Categories: ,

G 6620SCi bw• 4 butona per perzgjedhjen e programit dhe 1 buton on/off
• Funksion programimi paraprak
• 3-Shifra treguese per kohën e mbetur

Programet• Automatic
• Fein
• Intensiv 75º C
• Normal 55º C
• QuickPowerWash
• ECO
• Funksion Turbo per shkurtimin e kohës
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm

G 6620SCi bw EU01.Energylabel• 3 D + koshi i serviseve
• Dizajni i koshit: Komoditeti i larte,pershtatje e lartesise se koshit te mesem edhe me peshe te plote
• Kosh i poshtem me mbajtese te pjatave apo eneve plastike
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• Programim paraprak i kohes së vënies në punë deri në 24 orë
• Funksion Turbo per shkurtimin e kohës
• Sistem për zbutjen e ujit: gama e zbutjes së ujit shkon deri në70º dH
• Kontroll elektronik i fortësise së ujit për rezultate optimale të larjes dhe mirëmbatje të shkëlqyer
• Pompe me gradim elekronik te qarkullimit per presione te ndryshme te sprucimit.
• Rezistence per nxehjen e menjehershme te ujit
• Sistem turbo termik per mbrojtjen e eneve nga njollosja dhe gervishtja
• Sensor per rezultate me te mira te larjes ne programin Automatik
• Mbyllje e rehatshme e deres- ComfortClose
• EcoSensor Plus per kursim maksimal dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Detergjenti
• Mirembajtje e perkryer e xhamit
Siguria
• Tregues për marrjen/shkarkimin e ujit
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Permasat e pajisjes
• L x GJ x TH: 80,5 x 60,0 x 57,0 cm
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Norma totale e lidhjes 2,1 kW
• Mundesi per lidhje me rrjetin e ujit, 60º C max.
Ngjyra
• E bardhe