G 4820 SCi

Dizajni
• Lavastovilje inkaso me panel te dukshem
Kontrolli
• 4 butona per perzgjedhjen e programeve
• 1 buton per ndezjen dhe fikjen, ON/OFF
• Flexi Timer
• Tregues te kohes se mbetur ne ekran
Programet
• ECO, Automatic , Normal 55º C , Intensiv 75º C, Sensitive, I shkurter 40º C
• Program ExtraQuiet 40 dB (A) re 1pW, SolarSave, Pastrim pajisje
• Funksion Turbo per kursim te kohes
Larje ekonomike/ Mbron ambjentin
• Konsumi i ujit ne programin Automatik nga 6.5 lt per kursim maksimal
• Ndryshim i sistemit te kraheve per reduktimin e konsumit te ujit
• Rregullim automatic i konsumit te ujit dhe kripes
• Sistem ThermoSpar per konsumin minimal te ujit dhe energjise
• Gjysem ngarkese
• Opsion „Extra ekonomik“
Kapaciteti
• 9 sete pjatash
• Pjata me diameter nga 31cm deri ne 35cm
Tiparet
• Kosh servisesh
• Lartesia e koshit te mesem e ndryshueshme edhe me ngarkese te plote, HighComfort
• Tregues per rimbushjen e kripes dhe brilantines
• System te zbutjes se ujit: rang I gjere I zbutjes se ujti deri ne 70 º dH
• Kontroll elektronik I fortesise se ujit per rezultate optimal te larjes dhe perkujdesje totale te eneve
• Pompe qarkullimi elektronike per presion te ndryshem ne krahet sprucues
• Sistem Turbotermik i tharjes, per mbrojtjen e eneve nga gervishtja dhe njollosja
• Tharje me sensore per rezultate me te mira ne programin Automatik
• Mbyllje e lehte e deres ComfortClose
• Auto Sensor per me shume ekonomi dhe rezultate ekselente ne larje
• PerfectGlass Care – perkujdesje special per gotat
• EcoFeedback per kontroll absolut mbi konsumin e ujit dhe energjise
• Tregues dixhital te kohes se mbetur
Siguria
• Waterproof system – per mbrojtjen ndaj rrjedhjeve te padukshme
Dimensionet
• H x W x D: 80,5 x 45,0 x 57,0 cm
Ngjyra
• Panel kontrolli Inoks
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Fuqia e lidhjes: 2,3 kW
• Mundesi lidhje me uje te ngrohte, 60 º C max.
Klasa energjitike: A+++

Categories: ,