G 4700 SC

Dizajni
• Lavastovilje jo inkaso
Kontrolli
• 4 butona per perzgjedhjen e programeve dhe nje buton per fikjne dhe ndezjen on/off
• Tregues i kohes se mbetur
• Funksion Pre-start
Programet
• Automatic , Delikate , Intensiv 75º C, Normal 55º C, I shkurter 40º C, ECO
• Funksion turbo per kursimin e kohes
Larje Ekonomike/Mbron ambjentin
• Konsumi I ujit ne programin automatic nga 6.5 litra per kursim maksimal
• Ndryshim I sistemit te kraheve per reduktimin e konsumit te ujit
• Marrja e ujit me kontroll elektronik
• Rregullim automatic I konsumit te ujit dhe kripes
• Sistem ThermoSpar per konsumin minimal te ujit dhe energjise
• Gjysem ngarkese
Niveli I zhurmes
• Jashtezakonisht e qete 46 dB (re 1pW)
Kapaciteti
• 9 sete pjatash
• Pjata me diameter nga 31cm deri ne 35cm
Tiparet
• Kosh i trete servisesh
• Lartesia e koshit te mesem e ndryshueshme edhe me ngarkese te plote
• Tregues per rimbushjen e kripes dhe brilantines
• Tregues dixhital te kohes se mbetur
• System te zbutjes se ujit: rang I gjere I zbutjes se ujti deri ne 70 º dH
• Spostim i programit deri ne 24 ore
• Kontroll elektronik I fortesise se ujit per rezultate optimale te larjes dhe perkujdesje totale te eneve
• Pompe qarkullimi elektronike per presion te ndryshem ne krahet sprucues
• Sistem Turbotermik I tharjes, per mbrojtjen e eneve nga gervishtja dhe njollosja
• Tharje me sensore per rezultate me te mira ne programin Automatik
• Mbyllje e lehte e deres ComfortClose
• Auto Sensor per me shume ekonomi dhe rezultate ekselente ne larje
• PerfectGlass Care – perkujdesje speciale per gotat
Siguria
• Waterproof system – per mbrojtjen ndaj rrjedhjeve te padukshme
• Tregues te problemeve te marrjes/shkarkimit te ujit
Dimensionet
• H x W x D: 84,5 x 44,8 x 60,0 cm
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Fuqia e lidhjes: 2,3 kW
• Mundesi lidhje me uje te ngrohte, 60 º C max.
Ngjyra
• E bardhe
Klasa energjitike: A+

Categories: ,