G 4203 SCi Active BW

Dizjani
• Lavastovilje inkaso
• Tregues te programit me simbole ne panelin e kontrollit
Komandimi
• Perzgjedhja e programit me 1 buton
• 2 butona te tjere per te ulur kohen dhe per funksionin e programimit paraprak
• 1 buton on/off
• 1 buton Start/Aktivizo
• Tregues ne ekran te kohes se mbetur me 3 shifra
Programet
• 5 programe: ECO (larje ekonomike dhe ekologjike), Automatik , Normal 50º C, Intensive 75º C, per sensitivet 45°C,
• Funksion Turbo per kursimin e kohës
Larje ekonomike dhe ekologjike
• 13,5 lt konsumi i ujit dhe 1.05 kWh konsumi i energjise ne programin
• ECO per kursim maksimal
• Kontroll elektronik i marrjes së ujit
• Kontroll automatik i konsumit të ujit dhe kripës
• Sistem Tharjeje per konsum sa me te ulet te ujit dhe energjise (mund te lidhet me boiler me temperature maksimale prej 60°C)
Niveli i zhurmës
• Jashtëzakonisht e qetë 46 dB (re 1pW)
Kapaciteti
• 14 sete pjatash
• Diametri i pjatës 31cm deri në 35cm
Karakteristikat
• Kosh i trete per serviset
• Pershtatje e lartesise se koshit te siperm GKO 5100 edhe me peshe te plote
• Koshi i poshtem GKU 5200 me ndarje te vecanta per hapesire me te madhe ne vendosjen e eneve
• Tregues per rimbushjen me kripë dhe brilantinë
• Tregues dixhital te kohës së mbetur
• Programim paraprak i kohës së vënies në punë deri në 24 orë
• Funksion Turbo per shkurtimin e kohës
• Mbyllje e Rehatshme dhe e lehtë e derës
• EcoSensor Plus per kursim sa me te larte dhe rezultate te shkelqyera te larjes
• Sistem për zbutjen e ujit: gama e zbutjes së ujit shkon deri në70º dH
• Kontroll elektronik i fortësise së ujit për rezultate optimale të larjes dhe mirëmbatje të shkëlqyer
• Rezistence per ngrohjen e menjehershme te ujit
Siguria
• Tregues për marrjen/shkarkimin e ujit
• Kycja e pajisjes
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
Permasat e teresore
• L x GJ x TH: 84,5 x 59,8 x 60 cm
Lidhja elektrike
• 230 V / 10A
• Norma totale e lidhjes 2,3 kW
• Mundësi për lidhjen me rrjetin e ujit 60 º C temp.maks.
Ngjyra :
• E bardhe

Categories: ,