FNS 37402 i

Dizajni

 • Ngrires plotesisht inkaso
 • Hapje e deres ne te majte ( e nderrueshme)
 • Sistem mbylljeje SoftClose
 • Instalim Side by Side ose ne te djathte ose ne te majte te pajisjes freskuese, fale izolimit te vecante mat ne te dyja anet
 • Ndricim LED ne pjesen e siperme te kabinetit ngrires
Kapaciteti
 • Totali 210 lt
Kontrolli
 • Kontroll me prekje/ TouchControl
 • Shfaqje dixhitale e temperatures ne ekran
 • Buton per funksionin “Super Frost”
 • Alarm dhe drite treguese ne rast te renies se temperatures
 • Tregues per nderprerjen e energjise
 • Funksion kycjeje
Tiparet
 • 1 zone e temperatures
 • Sistem No Frost
 • 8 sirtare te tejdukshem
 • 6 elemente ngrires per secilin sirtar
 • 1 ene per prodhim akulli ne kube
 • 2 paketa freskuese
Konsumi i energjise
 • Per 100 lt: 0,663 kWh ne 24 ore
 • Vjetor:242 kWh
 • CFC-free
Zona klimatike
 • SN-T
Ngjyra e pjeseve te brendshme te pajisjes
 • E bardhe
Klasi i eficenses se energjise Α++ Dimensionet:
 • H x W x D: 177,2 – 178,9 x 56,0 – 57,0 x 55,0 cm

Categories: ,